Škola hrou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja izba

Ahojte, dnes Vám poviem čo mám v mojej izbe (samozrejme nebudem vymenovávať všetko)
Moja izba sa nachádza na poschodí. Pomerne je malá ale mne stačí. V mojej izbe mám menšiu knižnicu, veľkú skriňu, komodu, veľký písací stôl, obrovské zrkadlo spojené s komodou, 6 poličiek a samozrejme nesmie chýbať posteľ. Moja posteľ je rozťahovacia. Ďalej mám v izbe krásne závesy, koberec, stoličku k písaciemu stolu a balkónove dvere z ktorých mám výhľad na našu ulicu. Nábytok v mojej izbe je bielej farby (každý nábytok je bielej farby a je z IKEI). Plafón v mojej izbe je biely a steny sú béžové. Na plafóne mám veľkú lampu, to je asi jasné + jednu lampu mám na písacom stole a druhú nad posteľou. V mojej izbe mám aj radiátor, v zime tu je strašne chladno ale tatino kúri viac v krbe. Naopak v lete je tu super lebo je tu chladnejšie ako v ostatných spálňach. Moja izba musí samozrejme obsahovať aj televízor a rádio s dvoma veľkými reproduktami. V mojej izbe mám 8 zásuviek z ktorých je volná polovica.

Bývanie | stály odkaz

Komentáre

  1. Vybavení?
    Ahojda,
    krásný popis pokojíčku. Cením vybrané typy nábytku. Ještě by mě však zajímala matrace tvé postele? Není to náhodou tato značka: https://eco-matrace.cz/69-levne-matrace Případně doporučuji, pokud ji nemáš a neznáš. Za mě jedna z nejlepších značek, osobně ozkoušeno.
    Dej mi vědět, jak se ti líbila... :D
    publikované: 19.10.2021 21:51:25 | autor: Luboš Dostál (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014