Škola hrou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj dom

Ahojte, opíšem Vám môj dom
Bývam v dome v Cíferi na Moyzesovej ulici. V dome sa nachádzajú štyri spálne (rodičovská, bratova, hosťovská a moja). Ďalej tu máme dve kúpelne (jednu na prízemí a druhú na poschodí). Máme tu jednu kuchyňu, jedáleň , pivnicu a veľkú obývačku. Myslím si že náš dom je pomerne celkom veľký, viem to hlavne keď každú sobotu musím vysávať celý dom. tak to bol náš dom, teraz Vám opíšem našu záhradu. Vedľa domu máme garáž na naše auto + tatino tu má svoje veci (klince, kladivá, rôzne oleje...). Za domom máme jazierko s rybami (rýb tam máme okolo 100), vykopaný bazén (je to super, vždy v lete prídem zo školy a skáčem hneď do bazénu alebo cez prázdniny sa kúpem každý deň). Máme strašne veľkú záhradu, takže tatino od predminulého roka chová na záhrade morky (vlastnoručne im spravil výbežok). Na konci našej záhrady, za plotom sa nachádza pole takže často tu môžete vidieť bažanty, prepelice, dokonca minulý rok nám do záhrady vbehla srnka ale potom si našla otvor a utiekla. Pred plotom, vzadu máme kompost. Celkovo na našej záhrade je ešte veľká plocha trávnika, kde sa hrávame rôzne hry (vybíjaná, futbal ...)

Bývanie | stály odkaz

Komentáre

  1. Velký dům
    Vy máte doma pivnici jakože hospodu? No tak to máte více generační dům. To máte super taky máme zahradu, bydlíme kousek od Kroměříže bydlení jsme tedy sehnali tady https://www.eurobydleni.cz/byty/kromeriz/pronajem/ , a můžu říct že na zahradu nedám dopustit hlavně syn má v létě výběh, a má takové malé dětské hřiště, a pěstujeme tady zeleninu atd. Já bych bez zahrady nemohl žít.
    publikované: 13.10.2021 07:39:40 | autor: Vitek33 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014